onnen monet kasvot

Runoilija pegawings

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ota onni omiin käsiin
näihin kyhmyisiin ja känsäisiin
työn uuvuttamiin käsiinkö?

onni omissa käsissä
kuin vesi valuen sormien lomitse
vuosien muovaamat uurteet uomina kyynelille

onnen avaimet
lukon ruostuneen avata koitan
saranat naristen taipuu ei taitu
oven taakse lyhistyen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot