vaahto

Runoilija pegawings

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sade piiskaa asfalttia
vesi valuu vaahdoten viemäriin ritilöiden rakosista
tulin näin ja voitin se tuumaa
pumpun ääni jostain kaukaa
vesi valuu vaahdoten jonkun kellariin
tulin näin ja voitin se tuumaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot