loska

Runoilija pegawings

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

loska
tuo nuoruuden innossa maahan satanut lumi,
vanha jo aikansa palvellut matkalla hautaansa
loska
viheliäinen kenkien kastelija, singoten auton
renkaista kohti minua
loska
uuden kesän saapumisen airut, varmempi kuin västäräkki, valtoimenaan velloen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot