anna kesän tulla

Runoilija pegawings

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

anna kesän tulla,sulattaa ikirouta sielustasi,sydämestäsi.päästä lämpö mielikuvitukseesi värittämään ajatuksesi väreillä joista olet koko talven uneksinut.
anna kesän tulla,hyttysineen,tuhisevine nenineen,ahkerine muurahaisineen joiden ahkeruutta kadehtien katsot.
anna kesän tulla,tulla ja olla hetken,niin pienen hetken että sen mittaamiseen riittää vain silmien ummistus,ja kesää ei enään ole.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot