heittäydy

Runoilija pegawings

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

heittäydy elämän virtaan
sen vaahtoisaan syliin kietoudu
kelluen läpi karikoiden ja kivien
tarttuen mättäisiin ja oksiin

heittäydy elämän virtaan
sen jäätyä antaa et saa
ikuisesti soljuen uomassaan
lastansa hellii jo hoivaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot