kivinen tie

Runoilija pegawings

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kivinen tie
reki lastattu raskaaksi vetää
hiertää valjaat hikiset hartiat
kivinen tie
tienviitat taitettu eksyneen edessä
kivet jalkani verille hankaa
kivinen tie
joka metri lähempänä kotia
kuu ilkkuu kulkijan matkaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot