Heinänkorsi

Runoilija PieniTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On rakkaudesta helppo runoilla.. Omia tunteitani&ajatuksiani enimmäkseen kuvailen :) Olehan ihana, äläkä tyydy vain ensimmäisiin runoihin ^^ palautetta otan mielelläni myös vastaan, sekä risuja että ruusuja @---}-
 

Istuimme sillan alla
kuivassa, suojassa sateelta
leikimme heinän korsilla

pidit kädessäsi kortta
kiusasit minua
minä väijyin, syöksyin
kiinni sain
korsi napsahti hampaisiini

nykäisit sen pois
pala jäi suuhuni
ilmehdin
sylkäisin palan pois
roikutin kieltäni
paha maku suussani

nauroit ilmeelleni
minä iloosi yhdyin

jatkoimme leikkiä
vuorotellen
meillä oli hauskaa :)

oli jälleen minun vuoroni
vedit kortta koko ajan lähemmäs kasvojasi
jälleen syöksyin sen nappaamaan
mutta huuleni kohtasivatkin jotain muuta
jotain täysin uutta

sinä suutelit minua

jähmetyin täysin
en ollut odottanut sitä

nauroit jälleen ilmeelleni
minäkin nauroin itselleni

se oli ensisuudelmalle
ensimmäinen monista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot