Ovi

Runoilija PieniTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On rakkaudesta helppo runoilla.. Omia tunteitani&ajatuksiani enimmäkseen kuvailen :) Olehan ihana, äläkä tyydy vain ensimmäisiin runoihin ^^ palautetta otan mielelläni myös vastaan, sekä risuja että ruusuja @---}-
 

En ymmärrä, en käsitä
miksi suljin oven sun nenän edestä
en viesteihin vastannut
en ovea aukaissut
sinä varmaan luulit et avaimen
minä hukkasin, hävitin, piilotin sen
se hukkuikin, hetkeksi
hetkeksi... useaksi vuodeksi!
se vain löytämistään odotti
vartoi, kaapin nurkassa pölyyntyi
kunnes vihdoin eräänä päivänä
sen löysin, tutkin hämmentyneenä
muistiani kaivelin
mihin ihmeen oveen se sopisi
kunnes muistin sinut, kiirehtien etsin ovesi
avainta sovitin, se upposi
lukko narahti, ovea raotin
pelkäsin etten sua löytäisi
turhaan pelkäsin, sinä minua odotit
oven takana, syli avoinna
kaikki menneet unohdettuina
me hetki juteltiin
tunsin, kaikki oli taas hyvin
avaimen puhdistin, sen kiillotin
ja kaulaani sen ripustin
silloin lupasimme että avoinna
tuo ovi tulee pysymään nyt ja aina.

Selite: 
Uudestaan löydetty ystävyys :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot