Painajainen

Runoilija PieniTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On rakkaudesta helppo runoilla.. Omia tunteitani&ajatuksiani enimmäkseen kuvailen :) Olehan ihana, äläkä tyydy vain ensimmäisiin runoihin ^^ palautetta otan mielelläni myös vastaan, sekä risuja että ruusuja @---}-
 

Olen eksynyt
kotiin löydä en
kuljen pimeässä harhaillen
oikeaa tietä etsien

minua pelottaa
tunnen uhkaa
pimeydestä huokuvaa
varjoista se muodon saa

kaipaan kipeästi valoon
kirkkaaseen, lämpimään valoon
en voi tyytyä tällaiseen kohtaloon..

minun täytyy kotiin päästä,
auttakaa , en yksin selviä!
pyydän, tulkaa apuun!
en kauaa enää kestä, pian murrun!

pian pimeys vie minut
jollen apua saa
huutoni pimeydessä kajahtaa
miksei kukaan tule auttamaan!

minä vajoan,
pimeys nielee minut
en selviä,
minä katoan!

kaikki sumenee
on vain pimeää
en tunne enää mitään!

... Sitten herään.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot