Mietin vain..

Runoilija PieniTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On rakkaudesta helppo runoilla.. Omia tunteitani&ajatuksiani enimmäkseen kuvailen :) Olehan ihana, äläkä tyydy vain ensimmäisiin runoihin ^^ palautetta otan mielelläni myös vastaan, sekä risuja että ruusuja @---}-
 

Millaista se olisi
jos ei tuntisi enää mitään
kaikki olisi yhdentekevää

Ei iloa, ei surua
ei kaipausta, ei pelkoa
ei voisi enää edes rakastaa

Ei olisi onnistumisen tunnetta
ei pettymystä
ei voisi vihata ketään

voisiko edes tylsistyä
voisiko nauraakkaan
ei, ei voisi
jos tunteet katoaisivat
ei edes itkemään pystyisi

Pystyisikö silloin tekemään mitään?

Jos mitään ei tuntisi
olisi kylmä kuin jäävuori
tyhjä ja välinpitämätön

Niin paljon perustuu tunteisiin
niin mietin, miten kävisi
jos ne otettaisiin pois?
loppuisiko eläminen?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno pohtiva runo :) tosiaan, miten kävis jos tunteet vaan katois..

Hyvin pohdittu!
Kyllähän se hetkeksi keskeytyy... Kokemusta on! Joskus on pakko olla tunteeton että voi jatkaa elämää..

 

Käyttäjän kaikki runot