Blarch

Runoilija PieniTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On rakkaudesta helppo runoilla.. Omia tunteitani&ajatuksiani enimmäkseen kuvailen :) Olehan ihana, äläkä tyydy vain ensimmäisiin runoihin ^^ palautetta otan mielelläni myös vastaan, sekä risuja että ruusuja @---}-
 

en tahdo
en saa
en voi sua rakastaa

minkä takia sun täytyy satuttaa mua koko ajan
tiedän että tiedät miltä musta tuntuu
oon tehnyt sen selväksi muutamankin kerran

luulis että siihen turtuu
mut viel monen vuoden jälkeen
kuvainnollisesti nuijit niin että tuntuu

luulis että tunteet kuihtuu
kun liikaa paskaa saa niskaansa

miks ihan oikeesti roikun vaan sussa

välillä tuntuu että sä välität takaisin
tunnut välillä loukkaantuvan yhtä herkästi
ja sitten taas
kaikki on unohdettu

miks elämän täytyy olla näin vaikeeta
tai ei elämän, rakkauden pikemminkin
järki sanoo että oot niin täysin väärä mulle
mutta sydän... niin, sydän.

sen menetin sulle vuosia sitten
kun ekoja kertoja alettiin jutella
etkä kyllä sitä hevillä takasin luovuta

vaikka on ollu aikoja ettei olla juteltu ollenkaan
niin aina vaan uudestaan
tunteet herää, kipu palaa

vihaan sua! enemmän kuin mitään muuta.
rakastan sua. en osaa sanoa kumpaa enemmän,
ne kulkevat käsi kädessä.

Selite: 
Ilta-angstia, riimit hukkuu aika-ajoin, mutta mitäs tuosta :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot