En jaksa enää!

Runoilija PieniTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On rakkaudesta helppo runoilla.. Omia tunteitani&ajatuksiani enimmäkseen kuvailen :) Olehan ihana, äläkä tyydy vain ensimmäisiin runoihin ^^ palautetta otan mielelläni myös vastaan, sekä risuja että ruusuja @---}-
 

En jaksa enää olla vahva
en jaksa ajatella vain muiden parasta
en asettaa muiden hyvinvointia omani edelle

Tahtoisin vain luovuttaa
antaa kaiken olla

En jaksa tehdä työtä
en olla aikuinen
en kituuttaa rahan puutteessa

Olen huolehtinut niin paljon muista
etten enää jaksa huolehtia itsestäni

EN JAKSA OLLA YKSIN
en jaksa odottaa
en jaksa olla tärkeysjärjestyksessäsi viimeinen

En jaksa herätä aamulla
en pysyä hereillä päivällä
en nukahtaa illalla

En jaksa enää tehdä kaikkea yksin
en pysty siihen
en enää.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot