Rakkaus

Runoilija Kuurankukka

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 4.1.2010
Viimeksi paikalla: 18.2.2024 9:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus on kaiku
bumerangi

kuolemattomuuden
ensisäde

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Wau mitä kielikuvia! Suorastaan mykistävää aamuluettavaa!

Kiitos!

Mykistävää runotaidetta.

Mitä lähettää sitä ottaa vastaan. Lopulta kai kaikki tunnetilat ovat rakenteeltaan samankaltaisia sisältöä miettimättä, vaikka johtuvatkin eri syistä ja ilmenevät eritavoin. ovat täysin kiertävät samaa rataa aina ikuisuuteen johtuen aina samoista asioista.
Ainakin viha joka on lähtee kai pelosta ja turhautumisesta, ja rakkaus joka on ilmeisesti vihan puutetta.

Tämä herätti itselleni ajatuksia mitä tunnetilat ovat perimmiltään. Muuta kuin sähköimpulsseja tai virtaavaa energiaa tai mitä nyt ikinä.

En jaksa miettiä oliko tämä loogisesti artikuloitu kommentti, ei varmaankaan.

Ja niin kuin peleissä ja peilisaleissa se heittelehtii sydämen lailla suunnasta toiseen. :)

Noinkin se voi olla, ainakin useimmiten... hyvä.

Mielenkiintoinen, ajatuksia herättävä runo.

Mielenkiintoinen, ajatuksia herättävä runo.

ah,ihana!
Rakkauden monimuotoisuus.Toisto,paluu ja ikuisuus.

Tämä on aivan upea.

todellakin, juuri tuota rakkaus on

näinkin sen voi nähdä

Upeasti rakkaudesta,pidän.

kuolemattomuuden ensisäde - niin totta!

Jotain tuollaista se taitaa olla

Ihanuus piilee sanoissasi

Hieno ajatus tässä.
elämässä monta tartuntaa
kosketuspintaa hehkuvaa
sellaisina jatkamme
toisiamme muutamme
 
Ihana ja ajaton vertaus, rakkaus on omanlaisensa jokaiselle <3 
Ihana ajatus rakkaudesta, rakkaus luo lisää rakkautta!
Olet kyllä lyhyiden runojen Mestari!

Tämä runo on sanoinkuvaamattoman Hyvä <3
Onhan tämä upea teos. Syvä ajatelma, joita sinä osaat rakentaa!
Upea!
No Hui kun Huikee ! Tähän jää...
Aivan! Laita Rakkaus liikkeelle, heitä ilmaan ja se palaa aina luoksesi eikä sen valo himmenen ikuisuudessakaan. 
 

Käyttäjän kaikki runot