Elämän arkulla

Runoilija Kuurankukka

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 4.1.2010
Viimeksi paikalla: 18.2.2024 9:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Elämän arkulla
               vain aavistat
kukkien painon

sen miten kevyt on
kuoleman taakka
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vetää sanattomaksi, kaunista.. 
Koskettavaa, toivottavasti saadaan elää vielä pitkään.
mielenkiintoinen 
sai miettimään
Laittaa pohtimaan, kaunis ja ytimekäs..🌸✨
 

Käyttäjän kaikki runot