luovutusvoittosi

Runoilija sireeni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

asioita, joita en sano ääneen. kiitän arvoisteluista.
 

muistathan sylkäistä kasvoilleni
-niin minäkin sinua

ethän ihmettele miksi aina
sateella silmissäni kimmeltää

jos mustelmat kertovat rakkauden määrästä
voisitko vielä vähän lyödä?

oksensin kerran kyyneleitä
nyt itken verta
koska kukaan ei maininnut
että se olikin vauva

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot