Nimetön

Runoilija sireeni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

asioita, joita en sano ääneen. kiitän arvoisteluista.
 

Vaiettiin
raskaasta

kasvan
tanssin siis suossa

revin auki haavasi
enkä edes yritä paeta

poltin siltoja
arpia
elämän virtaa
sshh
me selviydytää
en haluu vuodattaa
ansa
en tee sitä

älä kysy mitä kuuluu
jos et haluu tietää
en voi sille mitää
et muistutan sua menneist
kuuletko
se on mun elämä
sun menneisyys

en tartte sua kuuntelee

pahimmat painajaiset valveilla

elämä silitti sua ruusunterälehdillä
ei mua

Selite: 
miten pukea oloni sanoiksi ?
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot