your life

Runoilija sireeni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

asioita, joita en sano ääneen. kiitän arvoisteluista.
 

Ennen kirjoitin vihani
käteen veitsellä
sain itkupotkuraivareita
ja juoksin pakoon todellisuutta

sossut juoksi perässä
voivotteli kylläpä sua elämä kolhii
tolla asenteella et tuu selvii
parin vuoden päästä
kiljut jo apua
mut kukaan ei haluu kuulla sun ääntä
sun myrskys on astetta rankempii

faija istuu kiven sisällä
ei olla tavattu sitte jouluna
et oikee hyvää jouluu vaa
lahjaks sain nähä arpes ja mustelmas
ja mutsin hulluuden partaalla
kirjottelemassa lähestymiskieltoi

multa vietiin veli, ihan ikioman kaksonen
faijan laitoitte linnaa
ja mutsiki pyrkii jo taivaasee omii portait pitkin

oisko aika heittää hanskat tiskii
ei tääl oo enää mitää nähtävää
kaikki kaatuu niskaa
ja öisin herään unien laukauksiin

mä taistelen
herään joka aamu
toivon parempaa päivää
yritän syödä
mut sateet jatkuu yli huomisen

musta tuntuu että hukun kohta

Selite: 
hups
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot