Samille

Runoilija sireeni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

asioita, joita en sano ääneen. kiitän arvoisteluista.
 

Päätökses on nyt kiveen kirjailtu

Kurjaa niin kuin loskakeli

ettei eletty ainaista joulua

Suljen simät niin näen sut

jopa erotan hymysi

toivon että nipistäessä itseäni heräisin tästä

tää kaikki oliski vaa älytöntä unta

mutta mua vaan sattuu

Toivottavasti sun on nyt hyvä olla

Enkelinä

Selite: 
somewhere, sometime we will meet again ♥
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot