Is that alright

Runoilija sireeni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

asioita, joita en sano ääneen. kiitän arvoisteluista.
 

katson
mustaan.
ohimolla
kylmää
ja se värisyttää.
huuto
suustaniko?
sireenit
korvissa.
lämmin
jalkapohjien alla.
laukaus.
äänesi,
se paras
kaikista.
Don't leave me

"Huomenta, näitkö kauniita unia?"

Selite: 
Give my gun away when it's loaded
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot