lumikasassa asuikin keijunpuolikkaita

Runoilija sireeni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

asioita, joita en sano ääneen. kiitän arvoisteluista.
 

Lampeen ei heijastunut
s u r u a v i h a a i k ä v ä ä
mitä muuta löydän itsestäni ?

silmät kii ja pää edellä
nenäliinät mytyssä

opetella elämään
perusmuodossa

aivan kuin olis joutunu lapsuudessa eksyksiin
kenties maanpakoon sängyn alle
silloin on pohdittava silmästä silmään

lasiin puhallettavana on hyvä kadota
onko TÄÄ lapsen maailma?

värikynienterien nysiä housunpunteissa
KERRO MULLE SUN ELÄMÄSTÄ:
(en) tiedä(n) kuka loi maailman
taidan tietää ketkä sen tuhoaa
one by one

KEVYT kantamus?
nuorallakävelijän muotokuva

"Kaunokirjallinen teksti on aina taiteellinen ja sepitteellinen eli fiktiivien rakennelma" ?

Selite: 
just a shell
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen ja monitulkintainen runo, joka kaipaa monta lukukertaa avautuakseen. Hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot