Voisitko kuvitella

Runoilija Jake89

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki päättyy aikanaan.
 

osaisitko kuvitella mut sun kanssasi kahdestaan
saisinko suudella sun huulia uudestaan
kysymättä lupaa saanko tehdä sen
olisitko edes hieman iloinen
voisitko kuvitella että saisin tehdä sen

mut jos et mua sä lähellesi päästä
niin pyydän mut tältä kaikelta säästä
ja anna mun yksin olla
tällä mun tunkiolla

osaatko kuvitella että nukkuisin kanssasi
ja olisin se joka kädestäsi pitäisi
ja auttaisin kun on vaikeaa
ehkä auttaisit kun mun on vaikeaa
iltasuukoksi saisit sä sata suudelmaa

Selite: 
Joku vanha tuolta arkistoista.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot