Maailma vainoaa

Runoilija Jake89

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki päättyy aikanaan.
 

kaivan kuoppaa itselleni
toivon sieltä löytäväni
uuden sielun syvimmän
sekä uuden elämän
vanhaan kunnon verivalaan
en menis luottamaan
se on vanhanaikaista
ystävyyden autokaista
vielä meitä palvelee

kuopastani ylös kömmin
vielä pienen tovin emmin
kuoppaani jäädä voisin
tänne kaiken rakkaan toisin
sohvan sekä öljylampun
poliisin vanhan kumipampun
millä tehdyt mustelmat
vieläkin mua koskevat
syytön sai selkäänsä

mutta kuoppani täyttyi
silkkaan paskaan peittyi
paskaan pienen pääni
se oli oma syyni
tässä poliisi oli maailma
joka mua vainoaa

Selite: 
Jokun vanha renkutus, en muista mistä on idea lähteny.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot