Kerran

Runoilija Jake89

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki päättyy aikanaan.
 

Kerran me vaan, elämämme eletään,
Silti aina liikaa, turhaan pelätään.
Kerran me vaan, lapsuus leikittiin,
Silti päivää seuraavaa, aina ootettiin.

Kotipiha keinuineen nyt taakse jää,
Kun me kasvetaan ja täältä lähdetään.
Parhaat vuodet nuo, taaksemme jätetään.
Silti muistot nuoruuden, ne jää elämään.

Kerran ensisuudelman, kokea vain saa,
Silti aina toivoo, jotain vielä parempaa.
Kerran ensirakkauden, kokea voi sen,
Tiedän, takas vielä joskus tahdon nuoruuden.

Kotipiha keinuineen nyt taakse jää,
Kun me kasvetaan ja täältä lähdetään.
Parhaat vuodet nuo, taaksemme jätetään.
Silti muistot nuoruuden, ne jää elämään

Selite: 
Tästä tein laulun, tästä tuli laulu. Eli tämä on myös sävelletty jotenkin. Tällänen tänään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea...

wau ihana...

 

Käyttäjän kaikki runot