Tuhon kone

Runoilija Jake89

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki päättyy aikanaan.
 

tuskaa, kipua
palanutta ihoa
tunnen vihaa
haistan lihaa
viillän lisää
satutan lisää

ei enään puhetta, ei sanaakaan
siitä ei ennenkään ole ollut auttamaan

pitää satuttaa
pitää unohtaa
punaiset silmät
sokeat silmät
teot minun
tuotti kivun

hymyt tapettu
ilot tapettu
kuoppa kaivettu
sinne haudattu
päälle kaadettu
kaikki kaunis

Selite: 
Jonkinlaisen laulun sanat muka. En tiedä mistä tuli, enkä tiedä mihin menee.
Kategoria: 
 

Kommentit

jotenki tykkäsin...

 

Käyttäjän kaikki runot