Unissani näen sut

Runoilija Jake89

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki päättyy aikanaan.
 

jos uskoisin uniin
nousisin kai toisiin juniin
tai suunnistaisin kotiin
enkä aina uusiin sotiin

sodista noista kun jää vain haavat
päivä päivältä samat kaavat
aina tuntuu vain toistuvan
palan sydämestä poistavan

mietin mä miksi käännän vain
puukkoa tässä mun haavassain
kai haavoja jo niin täynnä tuo
sydän on joka kaipaa vain sun luo

tiellä tuolla kai tahdon kuolla
tiellä jolla silloin kuljettiin
kun muu maailma pois suljettiin
vain kuljettiin ja unohdettiin...

vielä vain öisin herään
siihen kun unet vain kaipaa sun perään
mä kyllä olen koittanut
unohtaa, en ole siinä onnistunut

Selite: 
Tällänen ralli tästä tuli. Jonkinmoisiin kokemuksiin perustuva....
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot