Väärä sana

Runoilija Jake89

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki päättyy aikanaan.
 

taas katson kun kävelet pois päin
en arvannut tässä käyvän näin
vääriä sanoja
turhia lauseita
ja voin vain pyytää
sulta anteeksi

ja näin kohtaan sen pimeyden jälleen
minkä niin usein on vetänyt ylleen
minun sieluni, se huutaa tuskaa
onnistunko valinnoissani koskaan

et suostunut puhelimeesi vastaamaan
joten jätin viestin sun vastaajaan
pyydän anteeksi
palaa takaisin
aletaan alusta
uusin sanoin

ja näin kohtaan mä itseni jälleen
olen niin usein mokannut tälleen
ja mä sydämessäni tunnen tuskaa
vastaatko viestiini enää koskaan

Selite: 
Joskus tuntuu, että odottavan aika vaan on loputon.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot