Sua kaipaan

Runoilija Jake89

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki päättyy aikanaan.
 

Itsesääli valloillaan
sä lähdit katua kulkemaan.
Jatkoit matkaa itkien,
suuntaa tuskin tietäen.
Salaa takanasi kuljin
ja vain hetkeksi silmät suljin.
Nyt tyhjän kadun edessä nään.
Sua tänne yksin kaipaamaan jään...

Selite: 
Ihan vaan tämmönen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot