Nimetön

Runoilija Jake89

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki päättyy aikanaan.
 

Taivas on täynnä kilttejä tyttöjä,
niitä jotka eivät uskonut tulevaan.
Mutta pyydän älä mene siihen lankaan.
Vielä pystyt sä matkaa jatkamaan,
kaikki hyväksi muuttuu...

Ja nyt tuntuu että minäkin oisin
ehkä joskus voinut toimia toisin,
tiesinkö mitä tein?

Se helppoa on sanoa nyt jälkeenpäin,
eihän tässä pitänyt käydä näin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot