Mustasta valkoiseen ja valkoisesta mustaan

Runoilija Tipukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On käyttäytymismalli salainen
kuin piru tässä ruumiissa
Kuinka kiltti ja kunnollinen pitää olla
että saa olla myös läpeensä paha?
Ei se ole yksinkertaista.

Musta kun ei olekaan valkoisen vastaväri.
Mitä sitten kun sen lopulta oivaltaa?
Olethan elänyt mustavalkoiset ajat
harmaiden sijaan.

Värit kun näkee vasta paljon myöhemmin....

Selite: 
Musta vs valkoinen
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot