Light hearted

Runoilija Tipukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Dear heart of mine
Regret is not the way to live
I wish you could beat
lightly again

I want to be light hearted
Like I was once

Selite: 
Raskas on sydämmeni aina välillä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot