Pinta tuntumalta

Runoilija Tipukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On sinusta niin helppo pitää
Ehkä olet samanlainen kuin minä
Kun jotakin vain loksahtaa kohdalleen

Pinnallista tuntemusta se vain on
mutta kuitenkin niin palkitsevaa
Matka tuntemattomasta valoon
on aina mielenkiintoinen

Olet yksi rohkeimmista,
avosydämmisistä ja
valovoimaisimmista

Ethän koskaan polta
kirkkauttasi loppuun...

Selite: 
Omistettu MrLonely:lle. Kiitos taas kerran kommenteista :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot