Korjaudu

Runoilija Tipukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kissamaisesti ympärilläni
pyörit ja saalistit
Lopulta sait minut väsytettyä
ja kiinni jäin

Nyt tahdon vain
pyyhkiä muistiani
ja saada entisen itseni takaisin

Kumpa edes aika korjaisi minut

Selite: 
...
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihmiset ovat joskus petoja.
Itseään ei ole hyvä kadottaa. ^^
Aika korjaa kaiken...
Hyvää Syntymäpäivää. =)

Koskettava!!
Aika on se ihme parantaja joka hoivaa sydämestäsi kynnen jäljet lujittaen samalla itsetuntoasi.

 

Käyttäjän kaikki runot