Vanhoja asioita

Runoilija Tipukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vanhoja aikoja muistellen
Kuvia vanhoja katsellen
Kuun sirpaleet silmissä
Elin jälleen sen kultaisen
aikakauden uudelleen

On siitä niin kauan
ja silti se on parasta aikaa
kyllä sen voisi haaveissaan
elää uudelleen

Onneksi on ne rakkaat
ihmiset edelleen, jotka tuosta
ajasta muistuttaa

Selite: 
Nostalgia fiiliksissä...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot