You are dear to me

Runoilija Tipukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei ystävyys lapsen pääty aikuisuuteen
Vaikka hetkeksi katoaisitkin
Silti mielessäni sinua ja
ystävyyttämme hellien hoivaisin
Antaisin sen kasvaa omia teitään

Kun taas tapaisimme
Lie vaikka toisessa elämässä
Ystävyytemme muiston sinulle esittelisin
jotta voisimme löytää sen uudelleen

Kadotetun tunteen vuosisatojen takaisen...

Selite: 
Omistettu Artolle :) You are dear friend to me, but you know that already.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo ystävälle. :) Hyvää syntymäpäivää!

Tämä oli todella kaunis,
toi mieleeni erään ystäväni.
Pidin ajatuksesta. :)
Onnea!

Kaunis runo ystävälle. :) Hyvää syntymäpäivää!

Tämä oli todella kaunis,
toi mieleeni erään ystäväni.
Pidin ajatuksesta. :)
Onnea!

 

Käyttäjän kaikki runot