Varhaisheränneet

Runoilija Tipukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voit myöhään tai varhain
herätä tähän tunteeseen

Ei sen väliä

Kun tähän aistimukseen herää
ja sen antaa läpi virrata
Ei voi kuin jäädä

Paikalleen se pysäyttää ja
kaiken kirkastaa
Ei ole enää paluuta takaisin
kun on löytänyt kaipaamansa

Koukussa olet ja ei tähän
vieroitushoitoa löydy

Ei sekään haittaa

Selite: 
Addiktoivaa... :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot