Leppymätöntä

Runoilija mustetahra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ensin sanani tuntuvat oikeutetuilta,
sinähän teit väärin
ja silti minä joudun kärsimään.

Pahoitat mielesi.
"Hyvä, saatpahan tietää,
miltä minusta tuntuu."

Nähdessäni kyynelistä kiiltävät silmäsi
ja tietäessäni vihani olevan teeskenneltyä,
katumus tulvahtaa mieleeni.

Eihän sinulle osaa olla vihainen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kirjoitettu, ei sitä paremmin voisi sanoa.

Hienosti kirjoitettu, ei sitä paremmin voisi sanoa.

 

Käyttäjän kaikki runot