Nimetön

Runoilija mustetahra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

rakkautta, myötätuntoa, kaipausta
tunteita, jotka katosivat sinun naamaltasi

kipua, tuskaa, epätoivoisuutta
saanhan minä sinut vielä tuntemaan jotain

katkeruus ei saa kenenkään
kasvoja näyttämään hyvältä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

totta :s

 

Käyttäjän kaikki runot