Rakastuneena

Runoilija mustetahra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kerrankin olen onnellinen,
minulla on kaikki hyvin.

Eikö silloin sinullakin pitäisi olla?
Enkö minäkin iloinnut sinun puolestasi,
peitin oman pettymykseni.
Enkö?

Meitä ei ilmeisesti koske samat velvoitteet,
olen ymmärtänyt ystävyytemme väärin.

En tiedä, mitä ajattelet tai kuvittelet.
Silti tiedän, että pidän onnestani kovaa kiinni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidä, pidä ihana runotyylisi.

Katkeruus tai itsekeskeisyys on kauheaa ja iskee aina väärällä hetkellä.. Toivottavasti tässä on kyse jostain aivan muusta.

 

Käyttäjän kaikki runot