Nimetön

Runoilija mustetahra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vuosisadan rakkaustarina,
mitä sille tapahtui?
Ympärillämme on muita sydän pirstaileina,
emme vain havainneet merkkejä.
Vai emmekö vain halunneet?

Yritän uskotella itselleni,
kyllähän me kestämme,
mitä vain.

Mutta

riittääkö pelkkä
"rakastan sinua?"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot