Anteeks tästä

Runoilija mustetahra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihmiset ympäril muuttuu
ja mä sen mukana.
Onks kellää oikeutta suuttuu,
jos satun olee ihan hukassa.

Älä turhaa pelkää,
en mä oo vihane.
Et sä oo tehny mitää väärää,
mua vaa pelottaa kaikki ne.

Joku muu merkkaa sulle nii paljo enemmä,
koko ajan tunnut olevan askelta edellä.
Joku muu nykysin sun ykkösenä, ennen mä,
vaik välitän sust koko mun sydämellä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin tuttu tunne... hyvin sanottu.

Niin tuttu tunne... hyvin sanottu.

 

Käyttäjän kaikki runot