Oksa

Runoilija varpuspöllö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen olento O.o
 

Sattuu
jokainen askel
totuutta kohti
sattuu
jokainen ajatus
syysyönä
veteen heitettynä

minä en jaksa
kantaa varjoani
en kykene näkemään
valosta värejä

katkoin kerran koivusta oksan
ja heitin sen mereen
toivoen sen kohtaavan jotakin
katkoin vain itseni

ja satutin taas

Minusta ei ole tähän
minusta ei ole tuntemaan
rakkautta
olen yrittänyt liian kauan
liian ahnaasti
tuntea

en tunne mitään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot