Olen lentänyt liian vapaasti

Runoilija Sitruunahymy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Välillä haluan piiloutua itseni taakse, ettei tarvitse kohdata minua.
 
Sumuisuus
on toinen olotilani.
Sumun keskeltä heijastuu totuus,
oikea minuus,
minuus ulkokuoriminuuden takana.

Etusivun minuus on hallitseva voima,
joka pakottaa keskittymään itseeni.

Mutta en osaa totella sitä

Minuuteni ydin välkkyy vain harvoin
tehden minusta yhä läpinäkyvämmän.

SEIS!

Olen tuhonnut itseni.
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot