Tuulitakissa

Runoilija Sitruunahymy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Välillä haluan piiloutua itseni taakse, ettei tarvitse kohdata minua.
 

Minulla on sarvi
se on voimakas ja riittoisa
henkeni kulkee sen kautta
kumpaankin suuntaan

Olen kolauttanut sarveni monesti
sarveani on revitty, raavittu ja riekaloitu
ja mielessäni on käynyt
milloin tulee hiljaisuus
loputon sade ja tyhjä tankki

Kun hengitän sarvellani
huomaan
että pysyn vielä hetken jaloillani

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot