Hapeton heikkous

Runoilija Sitruunahymy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Välillä haluan piiloutua itseni taakse, ettei tarvitse kohdata minua.
 

Voimattomuuteni herkässä valossa
käännän
ajatuksenomaisen askeleen
ja osoitan

varjoa.

Selite: 
Runo on yhtä ruma kuin olo tällä hetkellä.
Kategoria: 
 

Kommentit

hengittävä, kaunis ja herkkä,
voimaannuttavakin

Koruttomuudessaan kaunis. Tykkäsin! Tsemppiä :)

 

Käyttäjän kaikki runot