Minussa salamoi

Runoilija Sitruunahymy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Välillä haluan piiloutua itseni taakse, ettei tarvitse kohdata minua.
 

"Veretön!"
Missä, kuka, minäkö?
Vilkaisen hissin peiliin
ja kohautan olkapäitäni.

"Onneton!"
Huokaisen ja väsyneillä sormillani sytytän savukkeen.

"Sumussa!"
Ajokyky häviää. Sydän pumputtaa.

"Voisinko antaa itseni jo olla?"
raapustan työtiedostolle.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot