En ole

Runoilija Sitruunahymy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Välillä haluan piiloutua itseni taakse, ettei tarvitse kohdata minua.
 

Kirpeät viiltävät kyyneleet hyökkäävät minuun
veistäen tuskaisen käärmeenpureman luuhuni
karjun kuin hullu hyeena

vaikka kukaan ei kuule

olen haureuteni maaliviivalla
vereni on kylmää

en ole

vaikka sinä ehkä olet

Selite: 
pettymys
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva

ihminen voi pettyä vain odotuksiinsa.

 

Käyttäjän kaikki runot