Toisiinsa kieroutuneet todellisuudentasot

Runoilija Sitruunahymy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Välillä haluan piiloutua itseni taakse, ettei tarvitse kohdata minua.
 

Hereillä ollessani
sieluni imeytyy pohjattomaan kuiluun
nukkuessani henkisyyttäni koetellaan, minua ruoskitaan ja uhrataan jumalille

Molemmat elämänalueet ovat ikkunoita toisiin todellisuuksiin
En pysty kuitenkaan sulkemaan laseja,
sillä en halua tukehtua.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot