Haaksirikossa tajunnan tasolla ja sen alla

Runoilija Sitruunahymy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Välillä haluan piiloutua itseni taakse, ettei tarvitse kohdata minua.
 

Kun tarpeeksi monta kertaa tiettyä asiaa uskottelee itselleen
se muuttuu todeksi

totuus kaivetaan vaikka roskiksesta
mutta mieli järkkyy aina kun roskiksen kansi avataan

kerran löin pääni todelliseen valheeseen
todellisuus kääntyi aste asteelta akselillaan ylösalaisin
väärinpäin

lentomatka valheelliseen totuuteen oli alkanut
monien elämäntäytteisten ilmakuoppien kautta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

matkalla Totuuteen, kulkee monien valheiden, väärien uskomusten ja epärehellisten oletusten kautta.

Se vain on niin....

 

Käyttäjän kaikki runot