Hyvä ystävä

Runoilija jontza

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Always look on the bright side of life...
 

Millainen hyvä ystävä on?
Huomaavainen, hulvaton?

Millainen hyvä ystävä on?
Ei ainakaan synkkä ja tunteeton?

Millainen hyvä ystävä on?
Hän on tietysti korvaamaton!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä ystävä on kaikkea tätä.
Hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot