Miksi?

Runoilija jontza

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Always look on the bright side of life...
 

Usein ihmettelen,
mikä minun on.
olenko minä sairas,
vai pelkästään onneton?
Ja jos olen sairas,
niin miksi?

Usein minusta tuntuu,
että olen turha niin.
Kun kukaan ei sano,
edes hei tai näkemiin.
Mutta jos olen turha,
niin miksi?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot